Un service auto complet in care lucram pentru reputatia noastra

Bine ati venit la Xandor - un service auto complet in care lucram pentru reputatia noastra. Detinem spatii special amenajate, dotate cu utilaje, echipamente si SDV-uri specifice cat si un stoc permanent de piese de schimb pentru a executa in regim de urgenta serviciile de intretinere si reparatii auto la cerintele specificate in caietul de sarcini.

Noi promitem să vă oferim cele mai fiabile și profesionale servicii de întreținere a automobilelor, la tarife accesibile. Complexul nostru de ateliere este utilat cu cele mai bune echipamente de ultima generatie, pentru a oferi clienților noștri servicii de primă clasa.

Masina ta este, probabil, o parte importantă din viața ta de zi cu zi; acesta este motivul pentru care, tehnicienii nostri trateaza masina cu cea mai mare grijă și respect. Noi credem că preocuparea și grija noastră, împreună cu specializarea noastră fără egal ne face cel mai de încredere service pentru toate tipurile de reparatii auto.

Toata serviciile, reparatiie si întreţinerea de autovehicule in regim de reparator autorizat pentru marcile Dacia, Renault, Fiat, Alfa Romeo, Jeep si ca service independent multimarca, le prestam cu certificare RAR, la cele mai înalte standarde din industrie pentru a ne asigura că mașina este bine întreținută și în condiții de siguranță. Noi folosim doar piese de calitate și va tinem la curent cu privire la evolutia lucrării.

Vă asigurăm că nu vom percepe suplimentar și nici nu vom îndeplini nici o muncă suplimentară fără acordul dumneavoastră.

Aici, la Xandor - auto service, scopul nostru principal este de a oferi un serviciu de calitate la prețuri competitive. Avem cele mai bune recomandari de la clientii nostri pentru serviciile oferite la cel mai inalt standard.

Please publish modules in offcanvas position.